Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Clinica De Fericire
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Terapie de grup / grupuri de dezvoltare personala
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Grupuri de copii sau adolescenti

Copiii si adolescentii simt de multe ori ca problemele lor sunt unice pentru ei si acest lucru poate duce la sentimente de singuratate. Facand parte dintr-un grup de persoane care se confrunta cu situatii similare (terapie de grup pentru copii), ei se simt validati, sprijiniti si intelesi. Grupurile ofera un mediu sigur si structurat care le permite sa aiba interactiuni sociale pozitive cu colegii cu care creeaza legaturi de sustinere. Chiar daca participarea la grup  poate fi intimidanta la inceput, intalnirile in grup pot oferi multe beneficii pe care psihoterapia individuala nu le face: sentimentul de acceptare de la colegi, imbunatatirea respectului de sine, tehnici de gestionare a propriilor emotii. Treptat, acestia realizeaza ca exista si altii care se confrunta cu aceleasi provocari emotionale ca ei.
Grupuri de dezvoltare pentru adulti

In functie de natura situatiei tale, intalnirile de grup pot fi o alegere ideala pentru a  face schimbari pozitive in viata ta. Multe grupuri se  concentreaza pe imbunatatirea competentelor sociale, ajutand oamenii sa se ocupe de o serie de probleme cum ar fi furia, timiditatea, singuratatea si stima de sine scazuta, oferind beneficii pe care terapia individuala nu le poate face.

Grupurile pot actiona ca o retea de sprijin. Alti membri ai grupului te ajuta deseori cu idei specifice pentru imbunatatirea unei situatii dificile sau a unei provocari de viata.

Diversitatea este un alt beneficiu important al intalnirilor de grup (terapie de grup pentru adulti). Oamenii au personalitati, medii si experiente de viata diferite si abordeaza in mod diferit o situatie. Vazand modul in care alte persoane abordeaza probleme si fac schimbari pozitive, poti descoperi o serie intreaga de strategii pentru a va face fata provocarilor.
Din Gura in Gura