Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Clinica De Fericire
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Terapie de cuplu si de familie
250 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Psihoterapia de cuplu ajuta orice cuplu sa recunoasca si sa rezolve conflictele si sa-si imbunatateasca relatia. Prin terapia de cuplu, puteti lua decizii cu  privire la refacerea si intarirea relatiei. Sau puteti sa decideti ca veti continua calatoria separat. Procesul de consiliere a cuplurilor va aborda teme privind modele comportamentale si de comunicare, natura conflictelor voastre si cum functioneaza relatia voastra.

Impreuna, voi doi si terapeutul vostru, veti stabili obiective realiste, de la invatarea empatiei, la gasirea unor noi modalitati de negociere a problemelor, de la schimbarea impartirii  responsabilitatilor gospodariilor, pana la imbunatatirea comunicarii. Psihoterapeutul vostru va utiliza o varietate de tehnici terapeutice pana cand obiectivele voastre sunt indeplinite. Drumul spre fericire este obiectivul final. Si acesta poate fi atins, impreuna sau separat. Dar in armonie cu voi insiva.

Cu totii incepem aceasta viata cu o familie, fie ca familia este compusa din rude de sange sau o familie adoptiva. Familia pe care o dobandim la nastere influenteaza fiecare aspect al vietii noastre, cine suntem si cine devenim. Invatam cum sa iubim si cum sa interactionam cu altii din aceste prime relatii importante. Dar nu toate familiile sunt mereu stabile, sanatoase si fericite. Stresul vietii moderne, nevoia unui echilibru mai bun intre viata profesionala si viata personala, o criza de familie de un fel sau altul sau provocari legate de sanatatea unor membri ai familiei, copiii cu dizabilitati, stresul financiar pot crea situatii care  necesita ajutor pentru rezolvare.

Iti oferim consiliere profesionala pentru un spectru larg de provocari si preocupari cu care va puteti confrunta. Este posibil sa ai de-a face cu stresul familial ca rezultat al pierderii locului de munca. Poate copilul tau incearca sa faca fata dependentei de tehnologie care devine tot mai raspandita.  Sau poate un membru al familiei se afla intr-o situatie medicala cu impact asupra vietii de familie.

Terapia familiala ofera familiilor o modalitate de a dezvolta sau mentine o familie sanatoasa si functionala in conditiile date.
Din Gura in Gura